Foreningen Enestående Forældre

Dine data

Læs om hvordan vi behandler dine data

Sådan behandler vi dine data

Det har afgørende betydning for os, at du trygt kan overdrage dine oplysninger til behandling og opbevaring i Foreningen Enestående Forældre. I vores persondatapolitik kan du blandt andet læse om, hvilke oplysninger vi indsamler, når du søger vores legater, hvordan vi håndterer dine oplysninger, og hvor længe vi opbevarer oplysninger om dig.

Vores persondatapolitik gælder for alle de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi registrerer om dig, enten som led i et medlems-/bruger- eller bidragyderforhold eller som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmeside.

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

Foreningen Enestående Forældre
Bygmestervej 10
2400 København NV
CVR nr.: 49897715

Hvis du har spørgsmål vedrørende foreningens persondatapolitik, behandlingen af dine oplysninger, eller har du mistanke om manglende overholdelse af lovgivningen, kan du i første omgang kontakte os på telefon: 35 38 56 26 eller på e-mail: kontakt@eneståendeforældre.dk

Hent den gældende version af vores persondatapolitik, privatlivspolitik for medlemmer og donationer samt betingelser for betaling af medlemskab og donationer herunder: