Bliv frivillig

Tag med på familieferie

Som frivillig på vores Familieferie, er du med til at give de deltagende familie gode ferieoplevelser og fornyet energi til forældre, der står meget alene med deres børn. Holdet af frivillige til årets familieferie er samlet, vær derfor opmærksom på at vi ikke længere leder efter frivillige til familieferien i 2024.

Frivillig på familieferie

Vil du være med til at skabe gode ferieminder for eneforældre og deres børn?

Måske er du fabelagtig til at lave snobrød, tegne på sten eller arrangere en skattejagt? Eller også er du mere til sæbebobler, holde gang i et bål eller hyggesnak med børn på legepladsen? Vigtigst er dog, at du har respekt og forståelse for familiernes situation og har lyst til at støtte forældrene i, at skabe positive ferieminder med deres børn.

Det er en fordel, hvis du har prøvet det her før. Det kan være som spejderleder, frivillig på en ferielejr eller koloni eller noget helt andet. Det er et krav, at du skriver under på en frivilligaftale og giver tilladelse til, at vi indhenter børneattest.

Vi støtter forældre, der står alene med deres børn, i at skabe gode barndomsminder. Familieferien er en mulighed for at give familierne et afbræk fra en hverdag, der ofte er svær samtidig med at børnene får mulighed for at komme tilbage i skole og fortælle om deres sommerferie med deres far eller mor.

 

Infomøde og frivilligkursus
Praktisk info

Vil du med som frivillig?

Udfyld dine informationer her, eller ring til os mandag-torsdag fra kl. 10-12 på 35 38 56 26. Du må gerne skrive dit telefonnummer i beskedfeltet.

    Send en besked