Giv et bidrag

Så støtter du vores arbejde med at hjælpe eneforældre i udsatte positioner

Styrk eneforældres muligheder

Vi tror på, at overskud og handlemuligheder er nøgler til godt forældreskab. Det gør vi ved at støtte eneforældre med økonomisk hjælp, viden og fællesskaber.

Vidste du, at du kan være med?

Du kan blandt andet blive medlem, give et bidrag eller blive frivillig

Læs mere om at blive medlem
Læs mere om mulighederne for at bidrage
Læs mere om at blive frivillig
Fonde, loger og virksomheder

Testamente og arv

Ved at betænke Foreningen Enestående Forældre i dit testamente, hjælper du med at skabe en fremtid for børn, som vokser op i familier i udsatte positioner. Hvis du vælger at donere en del af din arv til Foreningen Enestående Forældre, har du mulighed for at oprette et testamente helt gratis. I mange tilfælde kan det gøres, uden at det reducerer det beløb, du efterlader til dine øvrige arvinger, på grund af de danske arveafgiftsregler. 

På Dokument 24’s hjemmeside, kan du læse mere om, hvordan du opretter et testamente, og du kan få gratis juridisk rådgivning derom. Hvis du allerede nu ved, at du vil testamentere en del af din arv til Foreningen Enestående Forældre, kan du gå direkte til oprettelsen af testamentet – så gør du dit for, at alle børn i Danmark får en fair chance i livet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvilken forskel din arv vil gøre. 

https://dokument24.dk/  

https://dokument24.dk/opret/skriv-testamente