Bliv frivillig

Bliv frivillig vejleder og gør en forskel

Som frivillig vejleder har du mulighed for at gøre en konkret forskel ved at give eneforældre et overblik over deres økonomi og hjælpe dem med at få øje på muligheder i deres økonomi, de måske ikke selv har set

Del din viden

så eneforældre får råd og overblik

Enestående Forældre modtog i 2023 knap 10.000 ansøgninger om økonomisk støtte. De mange eneforældre der hvert år søger økonomisk støtte, kæmper ofte med at få hverdagen til at hænge sammen.

Det kan være svært at finde overblik, når udgifterne hober sig op, og der skal betales kontingent i svømmeklubben, købes nyt vintertøj og den seneste elregning ligger i postkassen. Vi ser, at der ofte findes muligheder i eneforældrenes budgetter, som de ikke selv var klar over.

Det er her, du kommer ind i billedet. Med dit blik kan du være med til at vejlede forældrene i, hvordan de finder nye økonomiske muligheder.  

Hvor?

Vores kontor ligger centralt i København med adresse hos Codanhus, Gl. Kongevej 60, 1850 Frederiksberg

Hvor ofte?

Som frivillig vejleder du to timer hver anden uge. Der er både mulighed for at rådgive i dags- og aftentimer 

Hvem?

Vi lægger ikke vægt på din professionelle baggrund. Hvis du er organiseret, tålmodig og god til at lytte, har vi en plads til dig

"Jeg vil gerne hjælpe med at forbedre livskvaliteten for eneforældre og børn"

Dzenana – frivillig vejleder

Vi tror på, at overskud og handlemuligheder er nøgler til godt forældreskab. Som frivillig rækker du ud til eneforældre, der ønsker økonomisk vejledning og overblik i hverdagen. Forældrene har allerede taget første skridt ved at søge om økonomisk hjælp – og sammen tager I næste skridt for at skabe mere overblik i økonomien.

Teamet af frivillige har forskellige professionelle baggrunde. Det vigtigste er ikke din uddannelse, men at du er dygtig til at skabe struktur og overblik. Du er god til at lytte, og du har respekt for, at forældrene selv skal træffe beslutninger. Selvom det ikke er et krav, er det en fordel, hvis du selv har erfaring med at være eneforælder.

 

 

Mange ansøgere udtrykker et behov for støtte og vejledning til at sikre en langsigtet forbedring af deres økonomi. Som frivillig får du mulighed for at hjælpe og bidrage med din viden til at give eneforældre overblik over deres økonomi. Med overblik styrkes eneforældrenes muligheder for at skabe en mere overskuelig hverdag for dem selv og deres børn.

Som vejleder skaber du en positiv forskel og forandring i eneforældrenes liv, hvor du hjælper dem med at finde værktøjerne til at opnå økonomisk stabilitet og tryghed for dem selv og deres børn i hverdagen. Tag gerne kontakt til os, hvis du er interesseret i at høre mere om at blive frivillig i vores vejledningsteam.

Vil du med som frivillig?

Udfyld dine informationer her, eller ring til os mandag-torsdag fra kl. 10-12 på 35 38 56 26. Du må gerne skrive dit telefonnummer i beskedfeltet.

    Send en besked