Vi søger

Administrativ kollega til sagsbehandling, fleksjob, 15-20 timer om ugen

Er du struktureret, og har du erfaring med sagsbehandling?

I Foreningen Enestående Forældre, søger vi en medarbejder til fleksjob som administrativ medarbejder på legatområdet, 15-20 timer om ugen. 

Enestående Forældre hjælper eneforældre med økonomisk hjælp, viden og fællesskaber. Vi arbejder for, at alle eneforældre får de bedste forudsætninger for at bestemme, hvad der skal til for at skabe et godt familieliv for lige netop deres børn.

Hvem er du?

Vi leder efter dig, der har respekt for, at ikke alle er vant til at sidde foran en computer, hvorfor flere af de ansøgninger vi modtager er mangelfulde. Du har derfor en vigtig rolle i at få afdækket ansøgningen, og du skal være indstillet på, at det kan tage flere forsøg, før den enkelte forælder får sendt den rigtige årsopgørelse eller svaret på et spørgsmål om deres budget.

Du skal være god til hurtigt at gennemskue en ansøgning, kunne se om de rigtige dokumenter er sendt, og om ansøgeren er en del af vores målgruppe. Du skal trives med rutinearbejde, der gør en kæmpe forskel for de forældre vi arbejder for.  Du vil sammen med den administrative medarbejder og studenterteamet have ansvaret for forbehandling af legatansøgninger: 

  • Sikre, at den nødvendige dokumentation er indhentet. 
  • Sikre, at ansøger opfylder kravene for at være en del af målgruppen. 

I 2023 modtog vi knap 10.000 ansøgninger om et legat fra eneforældre, hvis økonomi ikke rækker. Vi ved, at der bag hver ansøgning ligger mange tanker og drømme. Det er derfor altafgørende, at alle ansøgere får et hurtigt svar og oplever, at vi er tilgængelige, og er til at tale med.  

Vi har mange tanker om, hvem du kunne være, men mest af alt, så leder vi efter dig, der har: 

  • Erfaring med administrativt arbejde. 
  • En rolig hånd og et struktureret sind.  

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste, men vi forestiller os, at du har en kontoruddannelse, administrationsbachelor eller en socialfaglig uddannelse bag dig, men det kan også være, at du på andre måder er vant til administrativt arbejde. 

Du bliver en del af et team, hvor alle brænder for deres arbejde, og hvor vi også giver os tid til at hjælpe hinanden som kolleger. Vi tror på, at forskellighed er en styrke, så vi hører meget gerne for dig uanset om du ligner os, der arbejder her i forvejen eller ej. Vi anser os selv som en rummelig arbejdsplads og er selvfølgelig klar på at indrette arbejdet, så det passer til dine behov.

Enestående Forældre har til huse på Bygmestervej 10, 1. sal i Københavns Nordvestkvarter.

Vi flytter d. 1. juli til nye og større lokaler på 9. sal i det gamle Codanhus på Frederiksberg. Lokalerne er tilgængelige med elevator og toilet for kørestolsbrugere i stuen.

Ansøgning

Vi vil meget gerne fortælle dig mere om stillingen. Du kan kontakte direktør Maria Blankensteiner på 6016 0681. Du er også velkommen til at ringe og tale med en potentiel kollega.  Du kan ringe til Susanne Westphael Skov på 2671 9366 eller Susanne Bach Rasmussen på 2637 5026. 

Send din ansøgning senest d. 8. maj 2024 til kontakt@eneståendeforældre.dk
HUSK at skriv, hvor mange timer om ugen du er godkendt til fleksjob. 

Vi forventer at holde samtaler d. 21. maj eventuelt 2. samtale afholdes d. 28. maj.