Børnefattigdomsstafetten 2024

Indstil din favorit

Netværket “Børn i Fattigdom? Nej tak!” giver hvert år børnefattigdomsstafetten til en organisation eller person, der aktivt arbejder med initiativer for at mindske børnefattigdom. Du kan nu være med til at bestemme, hvem stafetten skal gå til i år.

Kender du en, der har arbejdet målrettet for at sikre, at alle børn får muligheden for at spille fodbold i den lokale klub eller deltage i fritidsklubbens aktiviteter? Eller kender du måske en forening, der aktivt bekæmper børnefattigdom enten lokalt i nærmiljøet eller på nationalt plan, og som har gjort en indsats for at sætte fokus på problematikken?

Nu har du chancen for at indstille en initiativtager til at modtage fattigdomsstafetten i 2024.

Sidste år blev Bydelsmødre tildelt stafetten, og nu er det tid til at sende den videre til en ny modtager.

”Det var en stor ære, at kunne give fattigdoms depechen videre til Bydelsmødre sidste år. Bydelsmødre gør hver dag en fantastisk og vedholdende indsats for at bygge broer, der hjælper isolerede og økonomisk trængte børnefamilier ind i fællesskaber. Broer ind i fællesskaber er fuldstændig afgørende, hvis vi som samfund skal støtte børn, der vokser op i fattigdom. Tusinde tak for indsatsen” Heidi Sørensen, direktør i Egmonts Fondssekretariat.

 

Alle kan indstille en person eller organisation til stafetten. Indstillingen skal indeholde svar på nedenstående spørgsmål:

1) Hvem indstilles og hvorfor?

2) Hvad har personen/organisationen gjort for at bekæmpe børnefattigdom det seneste år?

3) Hvilken organisation/forening er person en del af? (hvis ingen, udelad svar)

 

Bemærk, at den seneste mulighed for at indstille en person eller organisation er d. 30. maj kl. 12.

Indstil din favorit til stafetten ved at udfylde denne formular

    Send en besked